LUI-KER '96. KFT.
SZIVATTYÚFORGALMAZÁS ÉS SZERVIZ
Flygt szennyvízszivattyúk, keverők

Szivattyúk és keverők típuskódjai és beépítési módjai
Az ITT Flygt egyszerű módszerrel jelöli gyártmányait:
minden típuskód két betűből és négy számjegyből áll, mint például NP 3153.

Az első betű a hidraulika - a járókerék és a szivattyúház - jelölése, és ezzel az egész szivattyúé, mivel a járókerék típusa határozza meg a szivattyú jellegét.

A második betű a szivattyú telepítési módját jelöli: szabadon álló, állandó, állandó bemerített, hordozható, stb.

A négy számjegy a szivattyú típusát és a típussorozat többi darabjához viszonyított méretét és kapacitását jelöli, tehát arra utalnak, hogy a CP 3300 típusú szivattyú nagyobb, mint a CP 3127-es.
Lui-Ker '96. Kft. 2012.
[Adatvédelem] [Jogi nyilatkozat] [Kapcsolat]
A Flygt világelső a búvárszivattyúk, keverők és tartozékaik előállításában. E tevékenysége az 1940-es években kezdődött, amikor Sixten Englesson megalkotta az első folyadékba meríthető víztelenítő szivattyút. A vállalat azóta világcéggé nőtt, tevékenységét a világ 130 országában folytatja. Az elmúlt fél évszázadban a Flygt mindig az élen járt a folyadéktechnológiában, olyan találmányokkal, mint a búvárkivitelű keverő, a búvárkivitelű szennyvízszivattyú és a banán-lapátos keverő. Napjainkban a Flygt olyan újításokkal lépett a piacra, mint az N-szivattyú (a képen a belseje látható), amely a búvárszivattyú-technológia forradalmasítását ígéri.
Szivattyúi, keverői, levegőztető-berendezései a legkülönfélébb rendszerekben alkalmazhatók:
települési, ipari és kereskedelmi, valamint háztartási szennyvízrendszerekben,
szennyvíz- és csapadékvíz-tisztító rendszerekben,
víztelenítésnél,
felszíni és mélyművelésű bányászatban, a vízenergia-termelésben, alagutak építésénél,
építkezéseken,
a mezőgazdaságban, halgazdaságokban, öntözőrendszerekben,
a vízellátásban,
sok egyéb hasonló alkalmazásban, nagy mennyiségű folyadék szállításánál és kezelésénél.
TERMÉKEK
Víztelenítő szivattyúk
A teljesítményükhöz képest könnyű, egyszerűen mozgatható szivattyúk ipari alkalmazásra készültek: robosztusak, kopásállóak, sokoldalúak, és bármilyen víz szállítására alkalmasak. Fő alkalmazási területük esővíz és csurgalékvizek szivattyúzása, víztelenítés.
Iparivíz- és szennyvízszivattyúk
E típussorozat tagjai szinte bármilyen ipari alkalmazásra megfelelőek, legyen szó akár hűtővíz-rendszerek szivattyúiról, recirkulációs berendezésekről, átemelőkről, vízkivételről vagy  iszapok szivattyúzásáról. A kompakt, modulrendszerű felépítés, a járókerék típusok és szerkezeti anyagok széles választéka révén minden rendszerbe testre szabott szivattyút illeszthetünk.
Propellerszivattyúk
Ezek a szivattyúk ott alkalmazhatóak hatékonyan, ahol nagy térfogatáramokat kell kis emelőmagasságra szállítani. A Flygt propeller-szivattyúk rendkívül széles skálája sokféleképpen telepíthető, és minden rendszerben optimális megoldást jelent. Ipari alkalmazásban leginkább mint felszíni vízkivételi berendezés fordul elő.
Zagyszivattyúk
Ez a típuscsalád a legerősebben koptató közegek szivattyúzására készül. Különleges esetekben olyan alkalmazása is lehetséges, ahol szilárd anyagok szállítása a feladat, és a víz csak vivőanyag.
Kompakt keverők
A Flygt kisméretű keverői költséghatékony megoldást jelentenek a különböző keverési feladatokra. Tipikus alkalmazási területeik az elegyítés, szilárdanyag-szuszpendálás, semlegesítés és iszapok keverése.
Alacsony fordulatszámú keverők
A Flygt banánkeverői a legalacsonyabb energia-felhasználással végzik nagy térfogatok egyenletes keverését. Főként anaerob és anoxikus medencékben használatok a kiülepedés megakadályozására, de áramoltatási feladatok ellátására és flokkulációs medencék keverésére is használják.
További hasznos információkat talál a lenyíló menüben:
Kérje ajánlatunkat!
Kérjük adja meg az alábbi adatokat ajánlatkérésében:

Cég neve, címe, telefon- és fax száma, kapcsolattartó személy neve, e-mail cím
Szivattyú típusa (amennyiben ismert)
Szállított anyag mennyisége (Q [l/min ; l/s ; m3/h])
Emelőmagasság (H [m])
Feladat (pl.: víztelenítés, szennyvízszállítás, öntözés, zagyszivattyúzás, stb.)
Szállított anyag (pl.: csapadékvíz, szennyvíz, rostos, szálas, szemcsés, darabos...)
Szállított anyag kémhatása (semleges, savas, lúgos) és egyéb vegyi tulajdonságok (állati zsír, olajok, ásványolaj származék, stb.)
Szállított anyag hőmérséklete
Kiépített gépészeti- és csőrendszer specifikációk (hossz, átmérő, beépített idomok, anyag)
Egyéb adatok