LUI-KER '96. KFT.
SZIVATTYÚFORGALMAZÁS ÉS SZERVIZ
[Adatvédelem] [Jogi nyilatkozat] [Kapcsolat]
Lui-Ker '96. Kft. 2012.

Hogy tovább növeljük termékeink üzembiztosságát, és emeljük ügyfeleink kiszolgálásának színvonalát, mostantól teljes alapvető javítókészleteket kínálunk  szivattyúink, valamint keverőink legtöbb típusához.

Ezek a készletek olyan alkatrészeket tartalmaznak, amelyek cseréjére korábban csak a teljes körű szerviz alkalmával volt lehetőség: belső és külső mechanikus tömítéseket, felső és alsó csapágyakat, valamint az O-gyűrűk teljes készletét.
"A minőség az, ami számít"
A Flygt a mechanikus tömítések egyik legnagyobb gyártója a világon. Minden búvárkivitelű berendezés legkritikusabb eleme a mechanikus tömítés. Következésképpen ezek helyes megválasztása kulcsfontosságú a berendezés élettartama és megbízhatósága szempontjából. Hogy a tömítések megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek is, a Flygt úgy döntött, maga tervezi és gyártja ezeket. Ez azt is biztosítja, hogy a gyakorlati üzemeltetés során jelentkező kérdésekre és problémákra gyors és pontos válasz születhet.
Tömítések
Javítókészletek
Flygt alkatrészek
Pótalkatrészek
Eredeti Flygt pótalkatrészek - problémák nélkül.
Az eredmény olyan szivattyú, ami kevesebb problémát okoz és hosszabb szerviz intervallumot enged meg. Más szóval élve  -  probléma nélküli.
"A minőségi gyártmányokhoz eredeti pótalkatrészek valók."
A Flygt szivattyúk a legjobb minőséget képviselik a piacon, ez a gyártó legfőbb elkötelezettsége. Ezért szükségszerű, hogy a pótalkatrészek ugyanilyenek legyenek, mivel csak ezek biztosítják az eredeti színvonalat a javítás után is. Bármilyen más alkatrész beépítése az egyébként erős rendszer gyenge láncszemét jelentené.
Letölthető brossúra:
Pótalkatrészek szennyvíz szivattyúkhoz
Letölthető brossúra:
Service kits for pumps and mixers
Letölthető brossúra:
Csúszógyűrűs tömítések
Töltse le az Acrobat Reader programot a PDF fájlok megnyitásához:
Kérje ajánlatunkat!
Kérjük adja meg az alábbi adatokat ajánlatkérésében:
Cég neve, címe, telefon- és fax száma, kapcsolattartó személy neve, e-mail cím
Szivattyú gyártmánya (Flygt)
Szivattyú típusa
Alkatrész megnevezése
Alkatrész cikkszáma
Mennyiség (db)
Egyéb információk